ИГРАТА НА ЛЮБОПИТНИТЕ - въведение в Пермакултурния дизайн

„Трябва да бъдем не просто хора с идеи, а такива, които дават решения за бъдещето“ Джеф Лоутън

 

Знаете ли за Пермакултурата. Това е модерна система за създаване на устойчив дизайн на живота, която всеки един от нас може да прилага. Пермакултурата събира в себе си мъдростта на времето и гениалността на иновациите, за да ни научи как да живеем устойчиво в хармония със себе си, с природата и с околните. Пермакултурният дизайн ни дава гениални идеи и техники, за да живеем щастливо, в красота и изобилие, запазвайки хармонията и ресурсите на нашата планета за бъдещите поколения.

ПЕРМАКУЛТУРЕН ДИЗАЙН (Permaculture Desgin) - една от най-вдъхновяващите професии на бъдещето >>>

Много е вероятно във вас също да се крие бъдещ Пермакултурен ДИЗАЙНЕР - проверете от тук >>>

ЗНАЕТЕ ЛИ, че всеки един от нас, може да се научи и да прилага техниките и подходите на Пермакултурния дизайн, за да да създава уникални и ефективни решения за устойчив начин на живот в хармония със себе си, с природата и с хората наоколо. 

ЗНАЕТЕ ЛИ, че най-сигурният начин да се научим как да прилагаме Пермакултурния Дизайн в собствения си живот, е играейки, наблюдавайки активно, мечтаейки и създавайки свой собствени идеи и решения... затова решихме да ИГРАЕМ на Пермакултурни дизайнери... и поканихме и вас... защото ЗАЕДНО можем много повече...

ИГРАТА НА ЛЮБОПИТНИТЕ е...

  • играта на НОВИТЕ, силни, будни и ТЪРСЕЩИ хора, които искат да създават нови възможности
  • играта на хората, които ОБИЧАТ да пътешестват, да общуват, да откриват нови хоризонти
  • играта, с която ще се забавляваме докато изследваме ТАЙНИТЕ на Пермакултурния дизайн

КАКВО ще правим в ИГРАТА НА ЛЮБОПИТНИТЕ:

  • ще наблюдаваме Природата, но с чифт нови (пермакултурни) очи
  • ще задаваме въпроси и ще търсим (неочаквани) отговори
  • ще търсим гениално прости идеи, използвани от Природата

КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ от Играта:

ВНИМАНИЕ!!! Участието в ИГРАТА ще ви вдъхнови да опознаете в дълбочина философията и принципите на Пермакултурния дизайн, но може да събуди НЕУСТОИМО ЖЕЛАНИЕ да посетите цялостен курс за Пермакултурен дизайн. Това може да ви превърне в перспективен Дизайнер на устойчива (перманентна) култура в България, който може да върне изгубената хармония и естествената красота на Природата в живота на всеки един от нас.

 

Научете повече за ИГРАТА НА ЛЮБОПИТНИТЕ, която ще играем ЗАЕДНО през 2014 година >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ИГРАТА НА ЛЮБОПИТНИТЕ: въведение в Пермакултурния дизайн" е интерактивен образователен модул към проект "Солидарна мрежа на вкусните образователни био-градинки в България", който се реализира от Фондация “ЗАЕДНО – общуване за подкрепа и развитие”, с финансовата подкрепа на Конфедерация Щвейцария, чрез “Фонд за реформи, свързани с гражданското общество”.