Пермакултурата - как ни помага да живеем по-добре?

Скъпи приятели на Пермакултурата,

През последните месеци, ЗАЕДНО с вас направихме едни от първите и най-ценни стъпки в нашето общо усилие и мечта да живеем красиво, богато, природосъобразно и забавно - създавайки  Устойчива (Перманентна) Култура на живот.

Уникално е, да наблюдаваме как само за един сезон, хиляди хора от цяла България, обединиха своята визия и позитивна енергия, и прилагайки Етиките и Принципите на Пермакултурата - постигнаха конкретни позитивни резултати - стотици нови чисти, красиви и полезни зелени оазиси на плодородието и хиляди осъзнати действия, направени с Грижа за Земята, с Грижа за Хората и Солидарно споделени с околните.

В това приключение, ние се запознахме с Пермакултурния Дизайн.

И това се превърна в едно креативно, вълнуващо пътешествие, в което се учим и откриваме как наистина да живеем зелено, красиво, пълноценно, в хармония с Природата, със себе си и и с околните.

Ще се радваме да продължим заедно НАПРЕД... защото НАЙ-ДОБРОТО предстои да бъде създадено от нас самите.

Моля, отделете няколко минути, за да отговорите на въпросите отдолу - това ще ни помогне, за да планираме и създадем нови материали и възможности за развитие на Перманентната култура в България.

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС.

БЛАГОДАРИМ ВИ!